Glasine – CoD: Modern Warfare 2 remaster će doći bez multiplejera

Pored zvanično najavljenog Call of Duty: Black Ops IIII, izgleda da ćemo ove godine dobiti i remaster kultnog Modern Warfare 2, što nam je nedavno otkrio Amazon, ali to neće biti puno iskustvo poput originalnog već će doći bez multiplejer komponente.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Dolazak bez mutltiplejera je veoma zanimljiva odluka, što predstavlja promenu u odnosu na remaster prvog Modern Warfarea, a izvori od kojih dolaze ove informacije navode da za remaster nije zadužen Raven Software, koji je radio na prethodnom, već na njemu radi studio Beenox.

Još uvek očekujemo zvaničnu potvrdu iz Activisiona, a ako je verovati Amazonu, MW2 će izaći 30. aprila i prodavaće se po ceni od 20$, što je znatno razumnija cena u odnosu 40$ za koliko se prodaje “kec”.

Modern Warfare 2 se pojavio 2009. godine gde smo se borili na strani SAD i Britanije u odbrani od ruskih ultranacionalista. Igra je posedovala i više nego dobri multiplejer, ali je definitivno najzapaženija po “No Russian” misiji u kojoj igrači učestvuju u masovnoj pucnjavi na aerodromu, koja je nedavno prikazana Trampu na sastanku povodom nasilja u video igrama, a ostaje da vidimo da li će se ova misija pojaviti i u remasteru.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Ovo je RPG u kome igrate kao prodavac u brzoj hrani

Naslov vam možda zvuči čudno, ali upravo o tome se radi u ovoj retro psihodeličnoj igri koja se juče pojavila na Kickstarteru, i koja je za svega jedan dan uspela da prikupi tražena sredstva, tako da će biti zanimljivo pratiti dokle će da dogura i koji će biti “stretch” ciljevi, kojih trenutno još uvek nema jer verujemo da ni sam autor nije očekivao ovako brz uspeh.

Gejming ponedeljak 23.04. 18:17 Komentara: 0

Review: Long Gone Days

Pred nama je indie projekat novog studia pod nazivom BURA, koji će nam ispričati jednu vojnu priču na možda ne toliko standardan način i tok na koji su navikli svi koji vole da igraju pucačine.

Gejming nedelja 22.04. 20:15 Komentara: 0

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Gejming petak 20.04. 18:25 Komentara: 1
strana 1 od 294 idi na stranu