Glasine – CoD: Modern Warfare 2 remaster će doći bez multiplejera

Pored zvanično najavljenog Call of Duty: Black Ops IIII, izgleda da ćemo ove godine dobiti i remaster kultnog Modern Warfare 2, što nam je nedavno otkrio Amazon, ali to neće biti puno iskustvo poput originalnog već će doći bez multiplejer komponente.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Dolazak bez mutltiplejera je veoma zanimljiva odluka, što predstavlja promenu u odnosu na remaster prvog Modern Warfarea, a izvori od kojih dolaze ove informacije navode da za remaster nije zadužen Raven Software, koji je radio na prethodnom, već na njemu radi studio Beenox.

Još uvek očekujemo zvaničnu potvrdu iz Activisiona, a ako je verovati Amazonu, MW2 će izaći 30. aprila i prodavaće se po ceni od 20$, što je znatno razumnija cena u odnosu 40$ za koliko se prodaje “kec”.

Modern Warfare 2 se pojavio 2009. godine gde smo se borili na strani SAD i Britanije u odbrani od ruskih ultranacionalista. Igra je posedovala i više nego dobri multiplejer, ali je definitivno najzapaženija po “No Russian” misiji u kojoj igrači učestvuju u masovnoj pucnjavi na aerodromu, koja je nedavno prikazana Trampu na sastanku povodom nasilja u video igrama, a ostaje da vidimo da li će se ova misija pojaviti i u remasteru.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Šta sve donosi Pathfinder: Kingmaker?

Pre oko godinu dana legendarni RPG pisac i dizajner, Kris Avelon, najavio je da radi na Pathfinder RPG igri, prvom računarskom RPG-u iz ovog sveta, koji je pre oko desetak godina nastao kao rezultat odvajanja od D&D franšize.

Gejming petak 30.03. 18:00 Komentara: 1

Stiže nova Dosije X igra

Jedna od najpopularnijih serija sa kraja prošlog veka, "Dosije X" (X-Files), koja prati dva FBI agenta u istraživanju nerešenih i paranormalnih slučajeva, je 2016. godine vraćena na male ekrane, a uskoro ćemo avanture Moldera i Skali moći da iskusimo i u video-igri.

Gejming sreda 28.03. 13:55 Komentara: 2
strana 1 od 21 idi na stranu