Xbox Live Gold - Besplatne igre za mart

Po starom dobrom običaju Majkrosoft nam donosi svežu postavku besplatnih igara koje pretplatnici Xbox Live Gold servisa dobijaju potpuno besplatno za Xbox One i Xbox 360 konzole.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

12:30

Xbox Live Gold - Besplatne igre za mart

Xbox One

Tokom celog marta će biti dostupna igra Trials of the Blood Dragon, koja u standardni Trials svet donosi događaje iz Far Cry 3 Blood Dragon sa pričom, tenkovima i oružjem i sve to sa šmekom 80-ih godina prošlog veka. Od 16. marta korisnike trenutne generacije konzole očekuje fantastična slow-mo pucačina, Superhot, sa mnogo akcije.

Xbox 360

Xbox 360 korisnici će od 1-15. marta moći besplatno da preuzmu Brave: The Video Game, rađenu po uzoru na istoimeni Diznijev animirani film. Od 16. marta za “dž” se može uzeti simpatični Quantum Condurum, u koje je potrebno rešavati zagonetke i menjati dimenzije. Ove igre su takođe kompatibilne za igranje na Xbox One konzoli.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: