AC: Origins – istražite svet drevnog Egipta kroz novi mod

Kao što je bilo ranije najavljeno, u Assassin’s Creed: Origins stiže besplatni Discovery Tour mod koji donosi mogućnost istraživanja drevnog Egipta i njegovih znamenitosti ili svakodnevnog života stanovnika bez nasilja, već u čisto edukativne svrhe.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 22.02.2018.

10:45

AC: Origins – istražite svet drevnog Egipta kroz novi mod
Foto: YouTube Screenshot

Ubisoft je na ovaj način omogućio školama da igru koriste na nastavi kroz ture u trajanju od oko 20 minuta, u kojim se mogu videti svi značajni drevni rituali, izrađeni u igri uz pomoć istoričara.

Pored ovog moda, pred igračima je i New Game+ koji pruža prelazak priče o postanju čuvenog bratsva na znatno teži i uzbudljiviju način ali sa mnogo vrednijim predmetima, dok će prethodni predmeti, oružje i sposobnosti ostati tu.

Ovaj apdejt će biti “težak” oko 5 GB na PC-u i konzolama i stiže 20. februara, a sa njim će pored novog sadržaja doći i niz ispravki, među kojima su i one u performansama igre, na koje su se igrači najviše žalili.

U narednim mesecima nas očekuje i drugi po redu DLC, The Curse of the Pharaohs, zajedno sa još besplatnog sadržaja. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: