Kingdom Come: Deliverance dobio napeti trejler pred izlazak

Jedna od igara koje jedva čekamo u februaru je i Kingdom Come: Deliverance, narativni RPG vrednih Čeha iz studija Warhorse, koji nam stiže za jako kratko vreme, već 13. februara.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/ Warhorse Studios
Foto: Youtube Screenshot/ Warhorse Studios

U tu čast je pripremljen launch trejler kojim se pozivaju svi gejmeri da nepuste prethodni život i u potpunosti prihvate novi poziv – službu RPG-u. U trejleru vidimo mladog kovača koji u nemilosrdni svet bitaka ulazi kako bi odbranio svoju čast i zaštitio samog kralja.

Očekuje nas imerzivni borbeni sistem koji donosi veliko uzbuđenje u mačevalačkom nadmetanju 1 na 1 ili u ogromnim bitkama. Studio Warhorse je za potrebe igre izradio realistični otvoreni svet sa istorijski tačnim zamcima, oblastima Bohemije i naprednom grafikom.

Veliki trud je uložen i u narativni aspekt igre sa nelinearnom pričom u kojoj svaka odluka otvara nove mogućnosti.

Kingdom Come: Deliverance će vam uzeti oko 40 GB prostora na disku, s tim što će PS4 igrači već prvog dana dobiti ogromni apdejt veličine čak 23 GB, dok za PC i Xbox One trenutno nema podataka, piše play.co.rs.

Gejming

Od autora Primordie stiže RPG Fallen Gods

Ljubitelji oldskul avantura sigurno se sa osmehom sećaju imena Primordia, jedne od prvih hit retro avantura izašlih pod okriljlem kuće Wadjet Eye Games, koja se specijalizovala za izdavaštvo retro point&click avantura izrađenih u pogonu Adventure Game Studio.

Gejming ponedeljak 19.02. 19:50 Komentara: 0

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu