Bivši developeri STALKERa rade na Battle Royale igri

Ljudi koji su nam doneli S.T.A.L.K.E.R. igre su nakon odlaska iz studija GSC Game World ostali zajedno pod novoosnovanim studijom – Vostok Games – iz kojeg je 2015. godine na Steam Early Access došao Survarium, multiplejer pucačina.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Sa Survariumom i dalje u razvoju, Vostok Games predstavlja svoju novu igru, proisteklu iz sve veće popularnosti Battle Royale žanra, sa nazivom Fear the Wolves.

Borbe će se odvijati iz perspektive prvog lica, na mapi smeštenoj u Černobilju, gde radijacija vreba na svakom koraku. U svakom meču će učestvovati po 100 igrača, usamljeni ili udruženi u jedinice. Još je izneto da će postojati smenjivi ciklus dana i noći, kao i dinamični sistem vremenskih uslova. Kao osveženje u odnosu na ostale suparnike žanra develperi ističu postajanje PvE elemenata, pošto će se igrači susretati i sa mutiranim čudovištima.

Videćemo kako će se Fear the Wolves uklopiti u sadašnje stanje battle royale igara, mada nam na osnovu prvih informacija nudi već nešto novo.

Fear the Wolves će negde tokom 2018. godine izaći za PC i konzole.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: The Inpatient

Na leto 2015. godine studio Supermassive Games je sve prijatno iznenadio sjajnim hororom Until Dawn koji spada u žanr interaktivne drame. Ovaj psihološki horor triler nam je doneo sjajnu atmosferu i odličnu priču, sa veoma, veoma, strašnim trenucima, tako da ni uspeh nije izostao.

Gejming petak 23.02. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu