13 miliona PUBG igrača stradalo od tiganja

PlayerUnknown’s Battlegrounds je tokom svog boravka u Steam Early Accessu stekao 26 miliona igrača i oborio sve moguće rekorde vezane za broj igrača koji su se u jednom trenutku našli u igri.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Ogromna zajednica je motivisala developere, studio Bluehole, da izradi jedan veoma interesantan infografik koji prikaz prikazije aktivnost i provedeno vreme igrača sa sve zanimljivim poređenjima.

Tokom Early Access faze je sevirano 130,260,892 pilećih večera što je teoretski dovoljno da se čitava populacija države Island prehrani celih 359 dana. Svi igrači su ukupno u igri proveli 2,7 milijarde sati što kada se prevede u godine ispada 310,634 godina.

Ono što je deo popularnosti igre i uvek izmami osmeh na lice jeste kada se umesto oružja u borbu unesu tiganji, i to izgleda veoma često, pošto je ukupno 13 miliona njih stradalo od strane ovog kuhinjskog elementa.

PUBG ne planira da stane već konstantno napreduje i trenutno grabi ka 30 miliona prodatih kopija na Steamu, a na Xbox konzoli se takođe dobro prodaje. Trenutno su najveći problem čiteri, kojih je banovano više od milion samo u januaru, koji uništavaju igračko iskustvo ostalih igrača.

Kompletnu statistiku možete pogledati na tvitu ispod.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Od autora Primordie stiže RPG Fallen Gods

Ljubitelji oldskul avantura sigurno se sa osmehom sećaju imena Primordia, jedne od prvih hit retro avantura izašlih pod okriljlem kuće Wadjet Eye Games, koja se specijalizovala za izdavaštvo retro point&click avantura izrađenih u pogonu Adventure Game Studio.

Gejming ponedeljak 19.02. 19:50 Komentara: 0

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu