Igrajte Darwin Project besplatno tokom vikenda

Najnovija igra u veoma popularnom battle royale maniru koja igra poseduje i neke jednistvene elemente za isticanje od drugih konkurenata, Darwin Project, je tokom vikenda besplatna na Steamu i dostupna za probu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Igra je smeštena u surovom zimskom krajoliku Stenovitih planina, gde se 10 učesnika bori za život i protiv smrzavanja. Tragovi u snegu omogućavaju pronalazak suparnika, a takođe postoji i blaži pristup koji zahteva postavljanje zamki. Pošto je u pitanju zaplet sličan nekim rijaliti emisijama, jedan od igrača preuzima ulogu producenta i samim tim i kontrolu nad arenom, tako što može menjati uslove na njoj, bacati bombe i još dosta toga.

Sem promocije igre, jedan od razloga za održavanje besplatnog vikenda je testiranje novog sistema – Live Spectator Interactions – koja gore spomenutor “producenta” pretvara u most između publike koja prati mečeve na nekoj platformi za strimovanje(trenutno samo Mixer) i boraca u areni. Publika može glasati koji će od igrača dobiti paket sa zdravljem ili čija će lokaciji biti otkrivena ostalima ili pak na kojoj će oblasti u areni pasti nuklearna bomba.

Vikend besplatnog igranja se održava preko Steama i trajaće do ponedeljka, 22. januara, u 6 sati ujutru.

Koncept igre deluje veoma interesantno i za svaku pohvalu je videti da razvojni tim iz studija Scavengers misli i na one koji više žele da gledaju nego da igraju.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Svi gresi GTA: Da li ste za šoljicu kafe?

Još od praktično 90-ih, kada su se pojavile prve „krvave“ pucačine kao što su DOOM i Wolfenstein, pa sve do današnjih dana kada vidimo da su igre i dalje kec iz rukava kada neko treba da se optuži za dečije nasilje, uvek je bio lako uperiti prstom u nešto što onaj ko upire obično ni ne razume.

Gejming nedelja 15.07. 15:16 Komentara: 9

Potvrđeno je: Stiže nova Witcher igra

Još uvek nismo saznali kada ćemo moći da zaigramo Cyberpunk 2077, i pored predstavljanja na E3 sajmu, ali ono što sada sigurno znamo je da cenjeni CD Projekt Red ima na umu rad na novoj igri iz Witcher univerzuma, ali da je Geraltu ipak rečeno zbogom.

Gejming subota 14.07. 21:22 Komentara: 11
strana 1 od 303 idi na stranu