Igrajte Darwin Project besplatno tokom vikenda

Najnovija igra u veoma popularnom battle royale maniru koja igra poseduje i neke jednistvene elemente za isticanje od drugih konkurenata, Darwin Project, je tokom vikenda besplatna na Steamu i dostupna za probu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Igra je smeštena u surovom zimskom krajoliku Stenovitih planina, gde se 10 učesnika bori za život i protiv smrzavanja. Tragovi u snegu omogućavaju pronalazak suparnika, a takođe postoji i blaži pristup koji zahteva postavljanje zamki. Pošto je u pitanju zaplet sličan nekim rijaliti emisijama, jedan od igrača preuzima ulogu producenta i samim tim i kontrolu nad arenom, tako što može menjati uslove na njoj, bacati bombe i još dosta toga.

Sem promocije igre, jedan od razloga za održavanje besplatnog vikenda je testiranje novog sistema – Live Spectator Interactions – koja gore spomenutor “producenta” pretvara u most između publike koja prati mečeve na nekoj platformi za strimovanje(trenutno samo Mixer) i boraca u areni. Publika može glasati koji će od igrača dobiti paket sa zdravljem ili čija će lokaciji biti otkrivena ostalima ili pak na kojoj će oblasti u areni pasti nuklearna bomba.

Vikend besplatnog igranja se održava preko Steama i trajaće do ponedeljka, 22. januara, u 6 sati ujutru.

Koncept igre deluje veoma interesantno i za svaku pohvalu je videti da razvojni tim iz studija Scavengers misli i na one koji više žele da gledaju nego da igraju.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu