Igrajte Darwin Project besplatno tokom vikenda

Najnovija igra u veoma popularnom battle royale maniru koja igra poseduje i neke jednistvene elemente za isticanje od drugih konkurenata, Darwin Project, je tokom vikenda besplatna na Steamu i dostupna za probu.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 20.01.2018.

19:30

Igrajte Darwin Project besplatno tokom vikenda
Foto: YouTube Screenshot

Igra je smeštena u surovom zimskom krajoliku Stenovitih planina, gde se 10 učesnika bori za život i protiv smrzavanja. Tragovi u snegu omogućavaju pronalazak suparnika, a takođe postoji i blaži pristup koji zahteva postavljanje zamki. Pošto je u pitanju zaplet sličan nekim rijaliti emisijama, jedan od igrača preuzima ulogu producenta i samim tim i kontrolu nad arenom, tako što može menjati uslove na njoj, bacati bombe i još dosta toga.

Sem promocije igre, jedan od razloga za održavanje besplatnog vikenda je testiranje novog sistema – Live Spectator Interactions – koja gore spomenutor “producenta” pretvara u most između publike koja prati mečeve na nekoj platformi za strimovanje(trenutno samo Mixer) i boraca u areni. Publika može glasati koji će od igrača dobiti paket sa zdravljem ili čija će lokaciji biti otkrivena ostalima ili pak na kojoj će oblasti u areni pasti nuklearna bomba.

Vikend besplatnog igranja se održava preko Steama i trajaće do ponedeljka, 22. januara, u 6 sati ujutru.

Koncept igre deluje veoma interesantno i za svaku pohvalu je videti da razvojni tim iz studija Scavengers misli i na one koji više žele da gledaju nego da igraju. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: