Metal Gear Survive zahteva stalnu konekciju, čak i u singlplejeru

I Konami se sa svojim nadolazećim naslovom, Metal Gear Survive, pridružio trednu izdavanja survival igara koje zahtevaju od igrača da imaju konstantnu internet konekciju čak iako se igra singlpejer kampanja.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Metal Gear Survive će takođe posedovati i ozloglašene mikrotransakcije, preko kojih će igrači kupovati in-gejm valutu i upotrebljavati je isto za kupovinu, ali sada booster pakovanja i drugih nadogradnji.

Konami je u razgovoru za Gamespot objasnio zašto je igri potrebna stalna konekcija i postojanje mikrotransakcija: “Zahtevanje onlajn konekcije u Metal Gear Survive je odrađeno kako bi se sprovela što bolja integracija singlplejera i co-op igranja. Ovo će nam pomoći da nastavimo sa redovnim pružanjem sadržaja i nakon izlaska.”

Nedavno je u javnost izbačen i video koji prikazuje kako izgleda početna misija u kampanji za koju je predviđeno da traje između 15 i 20 sati. Video prikazuje kako izgeda sukob sa hordama zombija i gradnja baza.

Da li je ovo još jedan razlog da se, pored toga što na kormilu više nije Hideo Kodžima, u vazduhu namiriše katastrofa videće se 22. februara, kada MGS izađe za PC, PS4 i Xbox One.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: The Inpatient

Na leto 2015. godine studio Supermassive Games je sve prijatno iznenadio sjajnim hororom Until Dawn koji spada u žanr interaktivne drame. Ovaj psihološki horor triler nam je doneo sjajnu atmosferu i odličnu priču, sa veoma, veoma, strašnim trenucima, tako da ni uspeh nije izostao.

Gejming petak 23.02. 10:00 Komentara: 0

Review: The Escapist 2

"Izgleda da sam zaboravio da istetoviram mapu zatvora po telu pre nego što sam zaigrao The Escapist 2, jer čim sam ušao u igru, bio sam totalno pogubljen."

Gejming četvrtak 22.02. 13:15 Komentara: 1

Review: Bravium

“Negde na alternativnoj Zemlji haraju horde groznih čudovišta pred kojima nemoćno stanovništvo beži u neverici, osim moćnog ratnika i hrabre čarobnice sa svojim sabljama i moćima bogova koji će ima stati na put, korak po korak (bukvalno).”

Gejming četvrtak 22.02. 12:05 Komentara: 0
strana 1 od 282 idi na stranu