Nalog Cyberpunk 2077 aktivan nakon 4 godine – nešto se sprema

Nakon 4 godine tišine i bez ijednog tvita, profil za dugoočekivani Cyberpunk 2077 iz cenjenog poljskog studija, CD Projek Red, je ponovo postao aktivan sa prostom porukom: *beep*.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 12.01.2018.

15:15

Nalog Cyberpunk 2077 aktivan nakon 4 godine – nešto se sprema
Foto: YouTube screenshot

Tvit je za kratko vreme postao krcat raznim pitanjima zbog zagonetne poruke i velikim oduševljenjem publike, zato što svi znaju da se nešto veoma veliko sprema. Sasvim je i logično očekivati velike stvari počekom ove godine, pošto je CD Projekt Red rekao da je 2017. bila godina namenjena Gwentu, a isto tako je izjavljeno da je početak marketinške kampanje iznenađenje, možda ovaj kratki ali značajni ton označava njen početak.

Ovaj futuristički RPG od kada je najavljen, 2012. godine, pa do sada nije dobio neke konkretne “tehničke” informacije, ali prema određenim curenjima znamo da će on biti čak 4 puta veći The Witcher 3, koji je ionako ogroman. Developeri su takođe potvrdili da neće poći putem velikuh izdavača današnjice, već da ostaju verni korenima i da će Cyberpunk 2077 biti samo singlplejer igra bez mikrotransakcija.

Šta vi mislite? Šta se sprema za Cyberpunk, da li je to konačno datum izlaska ili nešto drugo?

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: