Gejming

Gejmerska mašinerija dolazi u Beograd

Za treći rođendan i obeležavanje titule najvećeg festivala igara i pop kulture na Balkanu, na konvenciji Games.con svakako se očekuju specijalni gosti, ali retko ko je očekivao da će to biti "ambasadori" gotovo svih najvećih svetskih kompanija.

Gejming ponedeljak 19.11. 15:15 Komentara: 0

Review: Assassin’s Creed: Odyssey

Blago je duboko u potonulim ruševinama. Pluća me izdaju, mrak mi pada na oči, i sve što vidim je odsjaj kovčega koji sadrži dovoljno blaga da mi dozvoli da nastavim svoje putovanje. Uspevam da izbegnem ajkule i da se domognem nagrade, ali me muči dilema. Dogovor je bio da odnesem blago i da dobijem poprilično bogatu nagradu za to.

Gejming nedelja 18.11. 18:00 Komentara: 9

Ovo je prva igra koja primenjuje ray tracing tehnologiju

Proteklih par meseci, od kada je najavljena nova serija grafičkih kartica iz Nvidijinih postrojenja, naslušali smo se i nagledali raznih priča i primera o tome kako će RTX uvesti revoluciju u gejming, i vizuelnu prezentaciju u igrama dovesti na do sada najrealističniji prikaz u istoriji video igara.

Gejming nedelja 18.11. 10:50 Komentara: 3

Review: WWE 2k19

U trenutku kada pišem ovaj tekst, najveća vest vezana za WWE nažalost nije o ovoj igri, već o kontraverznim odlukama menadžmenta ovog giganta o održavanju jednog od najvećih događaja u Saudijskoj Arabiji, dok ostatak sveta prekida odnose sa tom zemljom.

Gejming četvrtak 15.11. 11:22 Komentara: 0

Review: Dakar 18

Dakar 18 nam dolazi iz malog i relativno nepoznatog studija Bigmoon Entertainment, i donosi nam nakon 15 dugih godina igru posvećenu najopasnijem i najtežem reliju na svetu.

Gejming utorak 13.11. 11:55 Komentara: 0
strana 1 od 15 idi na stranu