Xbox Live Gold - Besplatne igre za januar

Bližimo se polako kraju meseca, isto tako i kraju godine, i zato Majkrosoft ne gubi vreme već nam dostavlja listu sa svim igrama koje će Xbox Live Gold pretplatnici dobiti tokom januara.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 25.12.2017.

18:48

Xbox Live Gold - Besplatne igre za januar

Xbox One:

Za ovu konzolu od 1. januara dostupna će biti odlična avantura sa poboljšanjima napravljenim specijalno za Xbox One, The Incredible Adventures of Van Helsing. Od 16. januara igrači mogu preuzeti horor igru, Zombie, u kojoj je potrebno preživeti susrete sa hordama zombija

Xbox 360:

Prvog dana nove godine za Xbox 360 igrače stiže Tomb Raider: Underworld, nova avantura Lare Kroft prepuna zagonetki. 16. januar znači da dolazi još jjedna igra, a ovoga puta to je Army of Two, odlična multiplejer pucačina.

Za one, koji još uvek nisu pretplaćeni na Xbox Live Gold, ovaj servis mogu isprobati mesec dana za samo 1 dolara, a isto važi i za Game Pass. Akcija je već počela i trajaće sve do 4. januara.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: