Dostupno prvo poglavlje DLC-a za Wolfenstein 2

Ako se u poslednjih mesec i više dana niste zasitili ubijanja nacista u Wolfenstein 2, pred vama je još novog sadržaja u vidu prvog poglavlja The Freedom Chronicles DLC-a, nazvanog The Adventures of Gunslinger Joe.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovde se nastavlja misija oslobađanja Amerike od nacističkog režima, ali sada u ulozi Jozefa Staliona(ne Staljina), bivšeg ragbi (američki fudbal) igrača koji je bio primoran od strane vladajuće sile da igra (evropski) fudbal. Zbog ovakve povrede časti, Jozef će se probijati kroz mase nacista “od ruševina Čikaga do samog svemira”.

Prvi deo je dostupan za PC i konzole po ceni od 10€ ili kao deo sezonske propusnice koja košta 25€, uz koju igračima kasnije dolaze još dve najavljene epizode, pored nulte, koja je dostupna od prvog dana.

Ako još niste imali prilike da isprobate Wolfenstein II: The New Colossus, prva misija vam je dostupna potpuno besplatno ili možete pročitati recenziju igre.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: Football Manager 2018

Svake godine pre zimskih čarolija u domove većine gejmera koji obožavaju da prate sport, a pre svega fudbal, stiže čuvena menadžerska simulacija “Football Manager”. Sega iz godine u godinu čini ovu igru sve realnijom, što je odlično za ljude sa naših prostora, da odaberu tim i pokažu se kao vodeći menadžeri nekog kluba ili reprezentacije, jer dobro je poznato da u Srbiji bar 90% ljudi “više zna” od samog selektora nacionalnog tima ili od glavnih trenera Crvene zvezde i Partizana, pogotovo na sportskim terenima poput slava i kafana.

Gejming četvrtak 28.12. 13:46 Komentara: 10

Zima je stigla u GTA Online

Kao i svake godine, u Grand Theft Auto Online je pred Božić stigao apdejt koji je zavejao čitav Los Santos i doneo dugo očekivano grudvanje i još par lepih stvarčica za igrače.

Gejming ponedeljak 25.12. 14:00 Komentara: 2
strana 1 od 16 idi na stranu