Dostupno prvo poglavlje DLC-a za Wolfenstein 2

Ako se u poslednjih mesec i više dana niste zasitili ubijanja nacista u Wolfenstein 2, pred vama je još novog sadržaja u vidu prvog poglavlja The Freedom Chronicles DLC-a, nazvanog The Adventures of Gunslinger Joe.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovde se nastavlja misija oslobađanja Amerike od nacističkog režima, ali sada u ulozi Jozefa Staliona(ne Staljina), bivšeg ragbi (američki fudbal) igrača koji je bio primoran od strane vladajuće sile da igra (evropski) fudbal. Zbog ovakve povrede časti, Jozef će se probijati kroz mase nacista “od ruševina Čikaga do samog svemira”.

Prvi deo je dostupan za PC i konzole po ceni od 10€ ili kao deo sezonske propusnice koja košta 25€, uz koju igračima kasnije dolaze još dve najavljene epizode, pored nulte, koja je dostupna od prvog dana.

Ako još niste imali prilike da isprobate Wolfenstein II: The New Colossus, prva misija vam je dostupna potpuno besplatno ili možete pročitati recenziju igre.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Gejming petak 20.04. 18:25 Komentara: 1

Review: Burnout Paradise Remastered

Ono po čemu je ceo Burnout serijal postao i ostao poznat jeste ludačka vožnja bez penala, štaviše što si luđi to je igra bolja. U stvarnom životu ideja što brže vožnje u dobrim kolima kroz grad pun saobraćaja, izbegavanja automobila koji vam dolaze u susret ili uletanja u makaze, je dovoljna da svakom iskusnijem vozaču digne kosu na glavi i podseti nas na ceo arsenal psovki koje znamo.

Gejming utorak 17.04. 11:02 Komentara: 0

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Gejming nedelja 15.04. 18:15 Komentara: 3
strana 1 od 293 idi na stranu