Grim Fandango Remastered besplatan na GOG prodavnici

Počela je velika zimska rasprodaja na GOG-u, što znači da je vreme i za poklon igru. Tako da igrači u naredna dva dana, do 14. decembra u 15h, mogu potpuno besplatno preuzeti remaster kultnog klasika, Grim Fandango. Potrebno je samo otići na stranicu igre i proći proces kupovine i vaša je zauvek.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 13.12.2017.

21:00

Grim Fandango Remastered besplatan na GOG prodavnici

Grim Fandango je igra sa unikatnim umetničkim stilom i dizajnom koji nam je doneo Lucas Arts, dok je na novijoj verziji radio studio DoubleFine. Priča se odvija u Zemlji mrtvih, sa agentom Manuelom kao glavnim protagonistom, koji će pokušati da spasi dušu pristiglu na strašno mesto.

Remaster je očuvao draž i čar koju ova igra poseduje a doneo je poboljšane teksture i osvetljenje, kao i muziku na kojoj je radio čitav orkestar.

Na GOG prodavnici je u toku ogromna akcija sa preko 900 igara na do 90% popusta, među kojima je The Witcher 3 GOTY edicija, Hellblade: Senua’s Sacrifice, A Hat in Time i mnoge druge, a za potrošenih 13€ dobijate besplatno igru Hard West, dok za utrošenih 34€ dobijate Master of Orion.

Ako više volite iznenađenja, za 2.59€ možete kupiti zvezdu u kojoj se nalazi neka od igara.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: