Nintendo Switch prodat u više od 10 miliona primeraka za 9 meseci

Izdavanje prenosne, ali moćne konzole, bio je pun pogodak za kompaniju Nintedno, pošto je za samo 9 meseci od izlaska Nintendo Switcha, ova konzola prodata u više od 10 miliona primeraka, dok je u septembru ovaj uređaj zajedno sa 3DS konzolom činio čak 2/3 prodatog gejming hardvera.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 13.12.2017.

11:50

Nintendo Switch prodat u više od 10 miliona primeraka za 9 meseci
Foto: YouTube screenshot / The Wulff Den

Uspehu se pridodaje još i to što je ova konzola u prodaju puštena van praznične sezone, u martu ove godine, a broj prodatih uređaja će vrtoglavno porasti uskoro, odnosno sa dolaskom praznika.

Nintendo Switch je u prvoj godini imao i odličnu ponudu igara i povratak kultnih klasika, kao što su Legend of Zelda: Breath of the Wild i Super Mario: Odyysey, što je doprinelo povratku starijih fanova. Dosta naslova koji su se našli na PC-u i drugim konzolama je došlo i na Switch, to su FIFA 18, Rocket League, TES V: Skyrim, L.A. Noire, Stardew Valley i druge.

Iz Nintenda poručuju da će u 2018. godini ponuda biti još veća, pošto će stići još više igara, pored onih koje su već najavjene: Wolfenstein II, Bayoneta 1 i 2, kao i ekskluzivna Bayonetta 3, Mega Man 11, Runner3. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: