Zombiji napadaju: Stiže World War Z

World War Z nakon velikog komercijalnog uspeha na filmskim platnima dolazi i u vidu video igre, na kojoj rade Paramount i Saber Interactive, koji nam je već poznat po igri Quake Champions.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 09.12.2017.

21:30

Zombiji napadaju: Stiže World War Z

Kako Saber Interactive iznosi, World War Z će biti co-op igra za do 4 igrača i donosi kampanju sa akcentom na “jedinstvene priče preživelih i misije u svim delovima planete, uključujući Njujork, Moskvu i Jerusalem. Koristite zamke, barijere i okruženje strateški kako bi ostali živi dok u isto vreme puštate oluju metaka sa raznim oružjem na horde i horde zombija.”

Po trejleru vidimo da nas očekuje iskustvo koje smo videli na u filmu, kao što je masa zombija koja se gomila kako bi doprela do vrha zgrade.

“Ako Valve ne želi da napravi Left 4 Dead 3 neko drugi će”, kaže jedan od komentara na Redditu i mi se u potpunosti slažemo.

World War Z uskoro izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, ali nije poznato kad. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: