Stiže još besplatnog sadržaja Shadow Of War

Monolith je sa najavom sezonske propusnice i premijum sadržaja za Middle-Earth: Shadow of War, rekao pored plaćenog sadržaja igrače u narednom periodu očekuje i gomila besplatnog.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Prvi je bio Infinite Shadow Wars, sa beskonačnim borbama protiv orkova, a sada je otkriveno čak 5 novih apdejtova, koji u Srednju zemlju dolaze do kraja godine.

Prva tri stižu 21. novembra i to Endless Siege, Rebelion i Enhanced Photo Mode. U Endless Siege igrači moraju odoleti napade Sauronovih armija na tvrđave, dok će Rebelion doneti mogućnost uništavanja orkova-pobunjenika koji se nalaze u Talionovoj vojsci, a poboljšani Photo Mod pruža još više opcija za beleženje omiljenih trenutaka.

5. decembra dolaze Onlajn borbe gde se igrači mogu boriti protiv kapetana i pratilaca koji se nalaze u redovima neke druge osobe.

Poslednji besplatni apdejt za ovu godinu će biti brutalna težina, koja donosi znatno veći izazov i u potpunosti ukljanja Last Chance sposobnost.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Hidden Agenda

Nakon sjajne i komercijalno uspešne horor avanture Until Dawn, iz radionice Supermassive Games studija nam stiže Hidden Agenda. Od kako je Telltale predstavio prvi Walking Dead, nismo imali priliku da vidimo nešto novo i inovativno u žanru modernih avantura, sve do izlaska Until Dawn, igre koja je uzela poznate konvencije i klišea iz horor filmova i na kreativan način ih ponovo načinila zanimljivim i svežim.

Gejming utorak 12.12. 11:30 Komentara: 0
strana 1 od 271 idi na stranu