Stiže još besplatnog sadržaja Shadow Of War

Monolith je sa najavom sezonske propusnice i premijum sadržaja za Middle-Earth: Shadow of War, rekao pored plaćenog sadržaja igrače u narednom periodu očekuje i gomila besplatnog.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Prvi je bio Infinite Shadow Wars, sa beskonačnim borbama protiv orkova, a sada je otkriveno čak 5 novih apdejtova, koji u Srednju zemlju dolaze do kraja godine.

Prva tri stižu 21. novembra i to Endless Siege, Rebelion i Enhanced Photo Mode. U Endless Siege igrači moraju odoleti napade Sauronovih armija na tvrđave, dok će Rebelion doneti mogućnost uništavanja orkova-pobunjenika koji se nalaze u Talionovoj vojsci, a poboljšani Photo Mod pruža još više opcija za beleženje omiljenih trenutaka.

5. decembra dolaze Onlajn borbe gde se igrači mogu boriti protiv kapetana i pratilaca koji se nalaze u redovima neke druge osobe.

Poslednji besplatni apdejt za ovu godinu će biti brutalna težina, koja donosi znatno veći izazov i u potpunosti ukljanja Last Chance sposobnost.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: EA Sports UFC 3

Evo nas, skoro pa dve pune godine kasnije, od poslednjeg dela ove franšize, i dosta stvari se promenilo i desilo, što izdavačima i kreatorima ove igre, što i samoj kompaniji čije ime ova igra nosi.

Gejming petak 23.03. 10:40 Komentara: 0

Novi Assassin's Creed nas vodi u antičku Grčku?

Ubisoft je rešio da nastavi započetu praksu i da ponovo pauzira godinu sa dolaskom novog Assassin’s Creeda, i dok još uvek nemamo detalja šta će nam nova igra doneti, najnovije curenje informacija ukazuje na to da će ona biti smeštena u antičkoj Grčkoj.

Gejming sreda 21.03. 14:45 Komentara: 9
strana 1 od 287 idi na stranu