Origin časti: Preuzmite besplatno Plants vs. Zombies GOTY ediciju

Najnovija igra koju možete potpuno besplatno preuzeti na Originu, kao deo On the House programa, je Plants vs. Zombies i to GOTY edicija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

20:03

Origin časti: Preuzmite besplatno Plants vs. Zombies GOTY ediciju
Foto: YouTube Screenshot

Nije objavljeno tačno do kada će promocija trajati tako da vam preporučujemo da što pre igru dodate u vašu biblioteku putem ovog linka, nakon čega zauvek ostaje u vašem vlasništvu.

Plants vs. Zombies pred vas stavlja izazov odbrane dvorišta od zombija uz pomoć sadnje cveća i biljaka. Kroz igru se susrećete sa brojnim vrstama neprijatelja i biljaka, i za sve postoji komični opis.

Igra poseduje pet različitih modova, Avanturu sa 50 nivoa, mini igre, mod sa rešavanjem zagonetki, Survival i Zen mod za “opuštanje”. GOTY izdanje igre donosi i novi sadržaj, tako da sada svi igrači mogu da kreiraju zombije po sopstvenoj zamisli.

Plants vs. Zombies se tokom skoro deset godina postojanja našao na gotovo svim mogućim platformama tako da retko ko nije čuo za ovaj fenomen. Tako da je sada prava prilika da oni koji eventualno nisu čuli ili nisu imali prilike isprobaju ovu tower defense igru.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: