U Fortnite: Battle Royale možete surfovati na raketama / VIDEO

Jedna od velikih stvari(pored toga što je f2p) po kojima se Fortnite: Battle Royale razlikuje od starijeg konkurenta, PUBG, je da vam omogućava da učestvujete u raznim i čudnim aktivnostima, a jedna od njih je surfovanje na raketama.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 10.11.2017.

21:35

U Fortnite: Battle Royale možete surfovati na raketama / VIDEO
Foto: Twitter screenshot

Za ovakvu aktivnost igrači se udružuju u Squad modu igranja i koriste bacač raketa koji je došao sa apdejtom za Noć veštica, koji je zbog svoje veličine sasvim pogodan da se pored nanošenja štete koristi i za surfovanje.

Igrači ipak moraju biti oprezni tokom pokušaja zato što se može desiti da ih raketa pogodi ili da nakon surfovanja padnu i izgube sve poene zdravlja.

Developer Fortnite: Battle Royale, Epic Games, je nedavno objavio da su prikupili čak 20 miliona igrača za nešto više od mesec dana od izlaska, a broj igrača u jednom trenutku je stigao na preko 800,000.

Uživajte. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: