Obsidian izgleda tizuje novu igru

Majstori RPG žanra, Obsidian, izgleda da u svojoj kuhinji krčkaju neku novu igru, koju će, prema objavi na Twitteru, uskoro predstaviti.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Pillars of Eternity / Foto: YouTube screenshot
Pillars of Eternity / Foto: YouTube screenshot

U objavi je prikazana lista svih igara, poređanih u hronološkom redosledu, na kojima su radili tokom svog postojanja, a na kraju liste stoje samo tri znaka pitanja što je izazvalo niz pitanja i komentara fanova, ali je Obsidian ipak ostao veoma tajnovit po tom pitanju.

U komentarima ostali navode koje nove igre žele, ali su najglasniji oni koji žele novu Fallout igru, kao što je Fallout: New Vegas 2.

Studio je kreiran 2003. godine i upravo su na samom početku stekli ogromnu popularnost igrama kao što su Star Wars: KotOR II i Neverwinther Nights 2.

Obsidian je uglavnom radio na igrama koje su u vlasništvu drugih kompanija, a prvu originalnu igru, Alpha Protocol, izdao je 2010. godine.

Studio je za svoju novu igru, Pillars of Eternity II: Deadfire, pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava na Figu, i svoj cilj su ispunili za manje od jednog dana. Igra bi trebalo da izađe naredne godine.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Vesti četvrtak 18.01. 20:35 Komentara: 13

Review: Okami Hd

Dok sam čekao da objave da je moj konačan odgovor tačan, u glavi mi se rodio crv sumnje. Šta sam to propustio? Twilight Princess je bio očigledan i nepogrešiv odgovor. Sve je vodilo ovom sudbonosnom trenutku, da mene kao velikog ljubitelja The Legend of Zelda serijala na kvizu “Želite li da postanete milioner” za milion dinara upitaju “koja je to čuvena Zelda igra sa vukom?” Prokleta trik pitanja! Trebalo je da znam da su mislili na Okami!

Gejming sreda 17.01. 10:30 Komentara: 0

Review: Ode

Pored visokobudžetnih AAA igara po kojima je najprepoznatljivija, kompanija Ubisoft zna da iznenada i bez ikakve pompe igračima donese igru u indie maniru. Za tu svrhu je, po običaju, angažovan studio Reflections, veteran u ovoj oblasti, koji nam je već doneo platformere Grow Up i Grow Home, a nedavno i old-school pucačinu, Atomega.

Gejming utorak 16.01. 11:23 Komentara: 0

Najavljen DAKAR 18

Nakon dugo godina čekanja i maštanja konačno stiže igra vezana za jedan od najtežih i najopasnijih trkačkih događaja – DAKAR 18.

Gejming nedelja 14.01. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 275 idi na stranu