UFC 3 izlazi u februaru sledeće godine

Kompanija Electronic Arts je najavila najnoviju igru iz ranga mešovitih borilačkih veština, UFC 3, koja već ima zakazan datum izlaska, a to je 2. februar naredne godine.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Ova tabačina donosi znatno bolje i realističnije animacije, od toga čak 5000 su nove, od prethodnika, kreirane uz pomoć Real Player Motion tehnologije, što igračima pruža nove načine borbi. Ova tehnologija je zaslužna i za izradu vernih, digitalnih, boraca, kao što su Konor MekGregor i Anderson Silva, ali i prenošenje njihovog autentičnog stila kretanja i borbi.

Tu je i novi G.O.A.T. mod građenja karijere, gde svaki izbor, bilo da je on načinjen tokom borbe ili van ringa, utiče na put igrača do vrha. Pored što više treniranja, potrebno je i pažljivo birati ugovore, ali i polako graditi bazu obožavatelja.

Postoji i mogućnost izgradnje tima iz snova, sakupljanjem svih većih boraca, koje će igrači unapređivati kroz dinamičke izazove, koji će im donositi i in-gejm nagrade. Za multiplejer igranje postoji par novih modova, ali i mogućnost kreiranja novog, sa pravilima postavljenim od strane igrača.

UFC 3 će izaći za Playstation 4 i Xbox One, i već je dostupan za prednaručivanje, a oni koji to urade dobijaju pristup igri tri dana ranije, odnosno od 30. januara, 20 premijum pakovanja, i još toga.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu