Sony predstavio mini verziju kontrolera za PS4

Najnovija stvar koja dolazi od kompanije Soni nije video igra, već potpuno nova verzija kontrolera sa sadašnju generaciju konzola, odnosno Playstation 4.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovaj kontroler je po svom dizajnu i karakteristikama namenjen pre svega najmlađima, a ono što čudi većinu jeste povezivanje sa konzolom putem kabla, umesto dosadašnjeg, bežičnog kontrolera. Otuda i prosti naziv – Mini Wired Gamepad.

Novi kontroler je za 40 odsto manji od prvobitnog i savršeno staje u manje šake, poseduje svu standardnu dugmad, a kabl je dugačak 3 metra. Ono što mu nedostaje jeste uređaj za vibraciju, ulaz za slušalice, osvetljenje, senzor pokreta i touch pad.

Uređaj je za sada najavljen samo za tržište Severne Amerike, gde će se pojaviti za predstojeće božićne praznike i prodavaće se po ceni od 30 dolara.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: The Inpatient

Na leto 2015. godine studio Supermassive Games je sve prijatno iznenadio sjajnim hororom Until Dawn koji spada u žanr interaktivne drame. Ovaj psihološki horor triler nam je doneo sjajnu atmosferu i odličnu priču, sa veoma, veoma, strašnim trenucima, tako da ni uspeh nije izostao.

Gejming petak 23.02. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 283 idi na stranu