Pogledajte Call of Duty: WWII Live-Action trejler

Nakon par trejlera koji su nas upoznali sa pričom za novi Call of Duty, Activision je izbacio i live-action trejler, što znači da sada nećemo videti trunku gejmpleja.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Trejler postoji u tri verzije, za američko, britansko i francusko tržište, ali svrha je ista. Nakon dužeg vremena ponovo dobijamo Call of Duty igru sa tematikom drugog svetskog rata, pa je zato vreme da se stara ekipa ponovo okupi. U međuvremenu je većina njih našla poslove tako da je sada malo teže stići do dugo očekivane igre, ali ekipa se mora ispoštovati.

Activision je za prethodnu igru koju je izdao, Destiny 2, takođe napravio live-action trejler, gde nam je prikazana luda tehno žurka.

Call of Duty WWII izlazi 3. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Uživajte u trejlerima.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Shu

Evo jedne male igre koja me je navela da ponovo postavim ono staro, značajno pitanje: Šta to dobru igru čini sjajnom? Nesumnjivo je u pitanju više faktora, ali kao neko sa dugom igračkom istorijom, ne bih mogao da se zadovoljim nekom tamo top listom najbitnijih elemenata dobre igre – ne.

Gejming utorak 20.02. 19:16 Komentara: 1

Od autora Primordie stiže RPG Fallen Gods

Ljubitelji oldskul avantura sigurno se sa osmehom sećaju imena Primordia, jedne od prvih hit retro avantura izašlih pod okriljlem kuće Wadjet Eye Games, koja se specijalizovala za izdavaštvo retro point&click avantura izrađenih u pogonu Adventure Game Studio.

Gejming ponedeljak 19.02. 19:50 Komentara: 0

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1
strana 1 od 281 idi na stranu