Događaj povodom Noći veštica počeo u igri Overwatch

Od danas pa sve do 1. novembra u hero pucačini, Overwatch, će se održavati događaj povodom Noći veštica i sa njim dolaze novi skinovi i drugi dodaci.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Igrači imaju prilike da igraju na sada ukletim mapama Hollywood i Eichenwalde. U duhu ovog praznika Blizzard je pripremio i nov mod igranja za već poznati Junkenstein’s Revenge, gde se do 4 igrača susreće sa strašnim stvorenjima, među kojima se nalaze Junkenstein i njegovo čudovište. Novi mod je nazvan Endless Night i donosi talase i talase neprijatelja i bossova, a na igračima je da što duže prežive kako bi se što bolje plasirali na tabeli.

Praznici u Overwatchu nisu praznici bez brojnih novih kozmetičkih dodataka, poput avatara, skinova, sprejeva, i drugih stvarčica koje se mogu naći u Halloween Terror loot kutiji. Centralno mesto zauzimanju skinovi, čak 20 novih, koji vas očekuju u galeriji ispod, a još detalja o “jezivim” pogodnostima ćete pronaći ovde.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II je stigao. Po prirodi stvari, testirali smo ga uzduž i popreko, ne bismo li mogli da vam prenesemo sve impresije iz našeg ugla. Trebalo je dočekati ovaj trenutak, tako da bez daljeg odugovlačenja – ovo je Battlefront II!

Gejming četvrtak 7.12. 16:00 Komentara: 1
strana 1 od 271 idi na stranu