Pogledajte Shadow of War interaktivni trejler (VIDEO)

Posle nekoliko trejlera koji su predstavljali razna plemena orkova, a danas je stigao i live-action trejler za Middle-Earth: Shadow of War, koji je ujedno i interaktivan.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Trejler prikazuje ko nam u igri može biti prijatelj a ko neprijatelj, ali isto tako je pred Talionom i Selebrimborom izbor da oni budu prijatelj ili neprijatelj. Prikazane scene borbe su epske poput onih iz filmova o Gospodaru prstenova, režisera Pitera Džeksona.

Nakon par borbenih sekvenci pred vama će se pojaviti dva izbora. Da li ćete spasti saveznika ili ćete napasti neprijatelja ostaje na vama, i pogledajte i sami koje su posledice vašeg izbora.

Zbog ovakvog trejlera, od koga srce svakog obožavatelja Tolkinove literature zalupa kao ludo, skoro da bismo oprostili cehove koje je Warner Bros napravio u prošlosti, ali nas slogan podseća: Nothing Will Be Forgotten.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II je stigao. Po prirodi stvari, testirali smo ga uzduž i popreko, ne bismo li mogli da vam prenesemo sve impresije iz našeg ugla. Trebalo je dočekati ovaj trenutak, tako da bez daljeg odugovlačenja – ovo je Battlefront II!

Gejming četvrtak 7.12. 16:00 Komentara: 1
strana 1 od 271 idi na stranu