Očekuje nas PVP igra sa borbama za do 400 igrača

Kako je vreme prolazilo tako se broj igrača u multiplejer igrama postepeno povećavao, i danas imamo veoma popularni PUBG koji pruža borbe za 100 igrača na jednoj mapi, a tu je i sve više igara koje prate popularnost njegovu popularnost.

Podeli

Najnovija igra, koja za sada ne poseduje ime već je samo označeno da spada u žanr MMO taktičkih pucačina, će posedovati PvP borbe do poslednjeg preživelog, u kojima će se sukobljavati čak 400 igrača u jednom trenutku na jednoj mapi, dok će postojati mod za hiljadu igrača u deljenom svetu.

Iza ovog ambicioznog poduhvata stoji studio Automaton Games, u saradnji sa SpatialOS kompanijom, koja pruža usluge olakšanog razvoja video igara, i upravo su njeni zaposleni pružili nešto više informacija, “Ova igra ima jedinstvenu simulaciju sveta i efekata, zajedno sa destrukciojm okoline, divljem životu, promenljivom vremenu, tragovima krvi, effektima vode i vatre, koji će igračima pružiti punu imerziju”.

Ova neimenovana igra se očekuje negde tokom 2018. godine, i mi se nadamo da ćemo otkriti još više detalja, sem fotografija trave.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Hidden Agenda

Nakon sjajne i komercijalno uspešne horor avanture Until Dawn, iz radionice Supermassive Games studija nam stiže Hidden Agenda. Od kako je Telltale predstavio prvi Walking Dead, nismo imali priliku da vidimo nešto novo i inovativno u žanru modernih avantura, sve do izlaska Until Dawn, igre koja je uzela poznate konvencije i klišea iz horor filmova i na kreativan način ih ponovo načinila zanimljivim i svežim.

Gejming utorak 12.12. 11:30 Komentara: 0
strana 1 od 271 idi na stranu