Najavljena saradnja između Assassin’s Creed i Final Fantasy XV

Kompanije Ubisoft i Square Enix su na Gamescom sajmu najavile interesantnu kolaboraciju, koja će elemente iz Assassin’s Creed igre preneti u grad iz Final Fantasy XV igre, Lestalum, kroz specijalni i vremenski ograničeni događaj.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Događaj će početi 31. avgusta i trajaće do 31. januara 2018. godine, i tokom tog perioda svi korisnici igre Final Fantasy XV mogu besplatno preuzeti DLC, nazvan Assassin’s Festival, koji će Lestalum ukrasiti brojnim ukrasima i detaljima iz franšize o ubicama iz senke, a tu će biti i veliki broj novih aktivnosti. Noctis će, uz pomoć asasin odela, dobiti dobro poznate sposobnosti istraživanja i borbe.

Obe kompanije su nam kolaboraciju najavljivali dosta ranije, što su oni sa oštrim okom za detalje verovatno uočili, u Gamescom sinematiku za AC: Origins, prošlogodišnjem trejleru za FF XV, i prvom zvaničnom trejleru za AC: Origins.

Ašraf Ismail, producent igre u Ubisoft Montrealu, je objasnio kako se došlo na ovakvu ideju: “Ova kolaboracija je nastala zato što smo veliki obožavatelji. Postoji dosta međusobnog poštovanja između dva tima i jako smo uzbuđeni zbog šanse da odamo počast našim kreacijama“.

Assassin’s Creed izlazi 27. oktobra za PC, Xbox One i Playstation 4, dok će verzija za Xbox One X konzolu postati dostupna 7. novembra.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

strana 1 od 28 idi na stranu