Novi video za Wolfenstein 2: The New Colossus

Nakon par videa, koji prikazuju kako izgleda američko društvo pod okriljem nacističke armije, došao je red da upoznamo nove karaktere, ali i one dobro poznate, koje ćemo gledati u Wolfenstein 2: The New Colossus.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 24.08.2017.

21:46

Novi video za Wolfenstein 2: The New Colossus

Na Blazkovićevoj strani se nalazi Anja, koja nosi njegovo dete, a povratak doživljava i poznati pokret otpora iz prvog dela igre, Kreisau Circle, sa brojnim haotučnim i urnebesnim karakterima, od već poznatih, tu su Max Hass, Bombate, Set Rot.

Među novim likovima se nalazi Horton, koji vodi pokret otpora u Nju Orleansu, kao i Grejs, vođa revolucionarnog fronta na Menhetnu.

Svoj povratak doživljavaju i Fergus i Vajat, a od njih dvojice igrači moraju da izaberu jednog, koji će ih pratiti kroz igru.

Ali ulice gradova nisu nimalo bezbedne, zato što Frau Engel ima veliku želju da se Blazkovića reši jednom za svagda, u tome joj pomaže leteća tvrđava, Ausmerzer.

Wolfenstein 2: The New Colossus za PC, PS4 i Xbox One izlazi 27. oktobra, a mi se nadamo da će nam Bethesda u međuvremenu otkriti još detalja.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: