Objavljeni datumi izlaska za Skyrim VR, DOOM VFR i Fallout 4 VR

Kompanija Bethesda je na Gamescomu otkrila tačne datume izlaska za VR verzija svojih igara, koje je najavila na E3 sajmu: Skyrim VR, DOOM VFR i Fallout 4 VR.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 24.08.2017.

14:10

Objavljeni datumi izlaska za Skyrim VR, DOOM VFR i Fallout 4 VR
Foto: Youtube screenshot

Ono što je svakako dobro čuti je da će se sva tri naslova naći u prodaji do kraja ove godine, a loša stvar je što ove verije neće biti besplatna nadogradnja za igrače koji već poseduju igre, već će se naplaćivati.

Prvo izlazi Skyrim VR, 17. novembra, koji je za sada najavljen samo za Playstation VR uređaje, i prodavaće se po punoj ceni – 60$.

DOOM VFR na tržište stiže 1. decembra za Playstation VR i HTC Vive sa cenom od 30$.

Tu je i Fallout 4 VR, koji će svetlost dana ugledati 12. decembra, po ceni od 60$.

Nadamo se da će se Bethesda u međuvremenu predomisliti, i igre učiniti dostupnim i za druge VR uređaje. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: