Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Iza nove igre stoji studio Artplant, koji su formirali članovi Inerloop studija, odakle IGI originalno i potiče. U tekstu koji je preveden sa norveškog stoji kako možemo da očekujemo povratak klasika iz 2000. godine. Novi naslov će takođe pružati slobodu igračima, zbog koje je i čitav serijal i postao popularan. U nedavnom tvitu, studio je nagovestio kako možemo očekivati povratak Dejvida Džonsa, heroja prva dva dela, po treći put.

Šef studija, Džek Vulf, je u izjavi potvrdio da se radi na novom IGI naslovu, i dodao, “Ne mogu puno da otkrijem trenutno, osim toga da je naziv igre IGI – We’re Going In”. To što je naziv igre stoji u množini, daje indikaciju da će nam igra možda pružiti i co-op multiplejer.

Što se tiče originalnih IGI izdanja, njih nećemo viđati u skorije vreme zato što Square Enix i dalje drži izdavačka prava na originalni serijal.

Izvor: Play.co.rs

strana 1 od 35 idi na stranu