Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Iza nove igre stoji studio Artplant, koji su formirali članovi Inerloop studija, odakle IGI originalno i potiče. U tekstu koji je preveden sa norveškog stoji kako možemo da očekujemo povratak klasika iz 2000. godine. Novi naslov će takođe pružati slobodu igračima, zbog koje je i čitav serijal i postao popularan. U nedavnom tvitu, studio je nagovestio kako možemo očekivati povratak Dejvida Džonsa, heroja prva dva dela, po treći put.

Šef studija, Džek Vulf, je u izjavi potvrdio da se radi na novom IGI naslovu, i dodao, “Ne mogu puno da otkrijem trenutno, osim toga da je naziv igre IGI – We’re Going In”. To što je naziv igre stoji u množini, daje indikaciju da će nam igra možda pružiti i co-op multiplejer.

Što se tiče originalnih IGI izdanja, njih nećemo viđati u skorije vreme zato što Square Enix i dalje drži izdavačka prava na originalni serijal.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1

Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Gejming ponedeljak 29.05. 14:13 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu