Platinum Games želi treći nastavak igre Bayonetta

Studio Platinum Games, koji stoji iza naslova Bayonetta, Nier Automata i Vanqiush, je nedavno izjavio kako radi na potpuno novom naslovu. Izgleda da se u ovom japanskom studiju odvija mnogo više, od rada na eksperimentalnim projektima.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

U intervjuu na BitSummitu u Japanu, producent Atasuši Inaba je sa zadovoljstvom odgovarao na pitanja vezana za naslov Bayonetta 3.

“Voleo bih da Bayonetta doživi treći nastavak. Trenutno smo u pregovorima sa kompanijom o tome šta da radimo.” rekao je Inaba. On je takođe ukazao kako se diskutuje od mnogim stvarima u pregovorima sa kompanijom, tako da je mnogo toga u igri. Kroz šalu je dodao da možda dobijemo i muškog protagonistu.

Kada se uzme u obzir da je kompanija Nintendo zaslužna za kreiranje Bayonetta 2, teško je zaključiti koji deo serijala pripada Nintendu, a koji kompaniji SEGA. To bi moglo da znači da sledeći naslov bude Nintendo ekskluziva, ali isto tako bi mogao biti i multiplatformski, ako SEGA dobije priliku.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Gejming sreda 31.05. 22:26 Komentara: 4

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1

Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Gejming ponedeljak 29.05. 14:13 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu