Nil Degras Tajson će predstaviti svoju svemirsku strategiju na E3

Nil deGras Tajson (Neil deGrasse Tyson), svetski poznati astrofizičar i pisac, predstaviće igru na kojoj je radio kao stručni konsultant, Space Odyssey, na predstojećem E3 sajmu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Thinkstock / Ilustracija
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Vaša misija je da istražite i kolonizujete galaksije, pomoću gejmpleja koji je naučno precizan. Da li će to biti plus ili minus u igri, ostaje da se vidi. Možete da razvijate planete, kolonizujete svetove, gajite biljne i životinjske vrste, iskopavate razne elemente, pravite robote i istažujete jedinstvene organizme.

Ova svemirska strategija u realnom vremenu će moći da se igra kao singlplejer kao i peer-to-peer. Podržane platforme su Windows, Mac, Linux, iOS, Android i VR. Ako želite da saznate više o igri i da učestvujete u Beta testiranju, koje će se najverovatnije podudariti sa E3 sajmom, možete posetiti zvanični sajt igre.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Gejming sreda 31.05. 22:26 Komentara: 4

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1

Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Gejming ponedeljak 29.05. 14:13 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu