Monster Hunter XX najavljen za Nintendo Switch

Vrlo brzo nakon komentara koji su učinili da pomislimo da nam ne spremaju nove naslove, Capcom je najavio da Monster Hunter XX stiže i na Nintendo Switch.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: IGN / Youtube screenshot
Foto: IGN / Youtube screenshot

Monster Hunter je serijal akcionih RPG igara započet na PlayStation 2 konzoli. Kao što samo ime kaže, igrač je u ulozi lovca, sa zadatkom da uhvati ili ubije razne vrste čudovišta. Iako nije toliko popularan na zapadu, Monster Hunter obožavaju u Japanu, još od PSP izdanja.

Monster Hunter XX je poboljšana verzija Monster Hunter X, koji je u ostatku sveta izašao pod nazivom Monster Hunter Generations.

Za Nintendo 3DS i Wii U smo pre nekoliko godina imali priliku da igramo Monster Hunter 3 Ultimate. Tada su igrači pravili izbor između toga da li žele bolju grafiku i online (Wii U) ili mogućnost da igraju van kuće (3DS), koja dosta znači naslovima ovakvog tipa. Iz tog razloga, verzija novog izdanja za Switch je pun pogodak. Time je omogućeno uživanje u svim prednostima igranja na televizoru, ali i nošenje uređaja sa sobom, za trenutke kada želite da lovite čudovišta napolju.

Više detalja o XX očekujemo već za vikend, na Monster Hunter događaju u Japanu. A pre ili kasnije, i najavu o izlasku na zapadno tržište.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Gejming sreda 31.05. 22:26 Komentara: 4

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1

Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Gejming ponedeljak 29.05. 14:13 Komentara: 0
strana 1 od 35 idi na stranu