Prešao Diablo 2 za manje od 8 sati bez ijednog ubistva

Takozvani spidraneri (ljudi koji gledaju da neku igru samo pređu što je brže moguće) nas iznova i iznova iznenađuju sa svojim akcijama.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 20.04.2017.

19:35

Prešao Diablo 2 za manje od 8 sati bez ijednog ubistva
Foto: MrLlamaSC / Youtube screenshot

Tako se juče na Redditu pojavio momak koji je čuveni Dibalo 2 prešao za svega 7 sati i 41 minut i pritom ne ubivši nijednog jedinog neprijatelja. Naravno, kako svi koji smo igrali D2 znamo da je ovo nemoguće izvesti, moramo se zapitati na koji je onda način prešao boss borbe? Kao dodatni nivo otežavanja samom sebi, stavio je pravilo i da je zabanjeno unajmiti plaćenike ili prizvati minione da odrade posao umesto vas.

Caka je u tome što je on igru zaista prešao pacifistički, ne ispoljivši agresiju ni u jednom trenutku prema nepriljateljima, ali je vešto planiranim postupkom došao do Thorns armor i Shiver armor, koji nanose štetu neprijateljima koji napadaju vašeg lika i na taj (veoma spor i naporan) način prešao boss delove, gde su neprijatelji praktično ubili sami sebe.

Njegova detaljna pravila i strategiju kako je ovo izveo možete pronaći na Reddit temi koju je otvorio, a ispod, ako vas ne mrzi, možete pogledati i svih 7 i kusur sati ovog poduhvata, ili bar da pronađete boss borbe i vidite kako je to izgledalo. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: