Outlast 2 je toliko strašan da ćete se unerediti

Tako barem misle autori igre, studio Red Barrels, a ne samo da su ubeđeni da će se igrači … khm… od straha, osmislili su i suludi dodatak za igru.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 24.11.2016.

18:50

Outlast 2 je toliko strašan da ćete se unerediti
Foto: Screenshot

A u pitanju su – gaće. Da. Iako na prvi pogled deluje kao da je reč o šali, ljudi su zaista napravili crni donji veš sa znakom Outlast 2.

Underscares su pelene za odrasle koje čak dolaze u dve varijante u zavisnosti od toga da li igrač koji će potencijalno da se uneredi od straha želi da pri ruci ima recimo energetsko piće i možda lampicu na pojasu da lakše nađe put u mraku do frižidera ili WC-a.

Redakcija Play! Zine-a je imala priliku da odigra Outlast 2 demo prošlog meseca i, iskreno, nije bilo naročito strašno iskustvo, a naročito ne da moraju da naručuju Underscares za 50 evra.

Kao i originalna igra, demo se više zasnivao na jumpscare taktikama i povremeno gadnim scenama.

Pravi horor je u stvari činjenica da je Red Barrels za ovaj suludi proizvod na Kickstarteru već sakupio 14 hiljada dolara. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: