WoT – Čari Topovskih Zvukova

Prošlo je dvadeset dana od izlaska trenutnog peča za svet tenkova.

Podeli

Sada, kada su se utisci slegli o novim zvukovima rikošeta, granata koje nisu probile oklop, penetracija, i naravno samih topova, jedan vrlo kreativan ruski jutjuber odlučio je da sinhroniše zvukove iz World of Tanksa sa popularnim pesmama.
Ovo je radio i pre, ali novi zvukovi u 9.14 su mu otvorili vrata za nove mogućnosti, i prve dve epizode pesama koje je snimio i pustio na kanal zaista su izvanredne!

Uživajte!

.

Izvor: klanrur.rs

Gejming

Review: The Escapist 2

"Izgleda da sam zaboravio da istetoviram mapu zatvora po telu pre nego što sam zaigrao The Escapist 2, jer čim sam ušao u igru, bio sam totalno pogubljen."

Gejming četvrtak 22.02. 13:15 Komentara: 1

Review: Bravium

“Negde na alternativnoj Zemlji haraju horde groznih čudovišta pred kojima nemoćno stanovništvo beži u neverici, osim moćnog ratnika i hrabre čarobnice sa svojim sabljama i moćima bogova koji će ima stati na put, korak po korak (bukvalno).”

Gejming četvrtak 22.02. 12:05 Komentara: 0

Pokušali krađu šifara preko modela aviona za igru?

Kompanija Flight Sim Labs se bavi pravljenjem i distribucijom dodataka i modova za popularni simulator letenja Flight Simulator X, koji izdaje Majkrosoft i predstavlja jedan od najpopularnijih “realnih” simulatora letenja, koji se koristi prilikom raznih obuka.

Gejming četvrtak 22.02. 09:15 Komentara: 1

Review: Shu

Evo jedne male igre koja me je navela da ponovo postavim ono staro, značajno pitanje: Šta to dobru igru čini sjajnom? Nesumnjivo je u pitanju više faktora, ali kao neko sa dugom igračkom istorijom, ne bih mogao da se zadovoljim nekom tamo top listom najbitnijih elemenata dobre igre – ne.

Gejming utorak 20.02. 19:16 Komentara: 1

Od autora Primordie stiže RPG Fallen Gods

Ljubitelji oldskul avantura sigurno se sa osmehom sećaju imena Primordia, jedne od prvih hit retro avantura izašlih pod okriljlem kuće Wadjet Eye Games, koja se specijalizovala za izdavaštvo retro point&click avantura izrađenih u pogonu Adventure Game Studio.

Gejming ponedeljak 19.02. 19:50 Komentara: 0
strana 1 od 282 idi na stranu