WoT – Čari Topovskih Zvukova

Prošlo je dvadeset dana od izlaska trenutnog peča za svet tenkova.

Podeli

Sada, kada su se utisci slegli o novim zvukovima rikošeta, granata koje nisu probile oklop, penetracija, i naravno samih topova, jedan vrlo kreativan ruski jutjuber odlučio je da sinhroniše zvukove iz World of Tanksa sa popularnim pesmama.
Ovo je radio i pre, ali novi zvukovi u 9.14 su mu otvorili vrata za nove mogućnosti, i prve dve epizode pesama koje je snimio i pustio na kanal zaista su izvanredne!

Uživajte!

.

Izvor: klanrur.rs

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 4

Review: Detroit: Become Human

Usnio sam kvantni san, koji me je ubio u pojam. Jer glavna tema za razmišljanje ovog meseca, za mene je bez sumnje bila “šta nas to čini ljudima?”. Pod uticajem multimedija, interaktivne zabave i napretka tehnologije, svako od nas je bar jednom sebi postavio isto pitanje. I kada sam posle svih ovih godina konačno pomislio da sam se zadovoljio razmišljanjem na tu temu, izleti Detroit: Become Human i ponovo mi rasplamsa staru opsesiju.

Gejming četvrtak 14.06. 11:55 Komentara: 2
strana 1 od 299 idi na stranu