Pogledajte prvi međunarodni trejler za film Warcraft

Mirni Azerot naći će se na ivici rata kada se njegova civilizacija bude suočila sa moćnim uljezima – orkovima, koji su napustili svoj uništeni dom sa namerom da kolonizuju neki drugi svet.

Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Otvaranje portala koji povezuje dva sveta označiće moguću propast za jednu civilizaciju, a za drugu istrebljenje.

na obe strane naći će se dva junaka, koja će se suočiti u borbi za opstanak njihovih porodica, naroda i domova.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju koji se u ratovima javljaju u najrazličitijim mogućim oblicima

Film je režirao Dankan Džons u produkciji Legendary Picturesa, Blizzard Entertainmenta i Atlas Entertainmenta, objaviće produkcijska kuća Universal Pictures. Džons je takođe autor scenarija u saradnji sa Čarlsom Livitom.

Premijera filma u bioskopima širom SAD planirana je za 10. jun 2016.

Gejming

Review: The Escapist 2

"Izgleda da sam zaboravio da istetoviram mapu zatvora po telu pre nego što sam zaigrao The Escapist 2, jer čim sam ušao u igru, bio sam totalno pogubljen."

Gejming četvrtak 22.02. 13:15 Komentara: 1

Review: Bravium

“Negde na alternativnoj Zemlji haraju horde groznih čudovišta pred kojima nemoćno stanovništvo beži u neverici, osim moćnog ratnika i hrabre čarobnice sa svojim sabljama i moćima bogova koji će ima stati na put, korak po korak (bukvalno).”

Gejming četvrtak 22.02. 12:05 Komentara: 0

Pokušali krađu šifara preko modela aviona za igru?

Kompanija Flight Sim Labs se bavi pravljenjem i distribucijom dodataka i modova za popularni simulator letenja Flight Simulator X, koji izdaje Majkrosoft i predstavlja jedan od najpopularnijih “realnih” simulatora letenja, koji se koristi prilikom raznih obuka.

Gejming četvrtak 22.02. 09:15 Komentara: 1

Review: Shu

Evo jedne male igre koja me je navela da ponovo postavim ono staro, značajno pitanje: Šta to dobru igru čini sjajnom? Nesumnjivo je u pitanju više faktora, ali kao neko sa dugom igračkom istorijom, ne bih mogao da se zadovoljim nekom tamo top listom najbitnijih elemenata dobre igre – ne.

Gejming utorak 20.02. 19:16 Komentara: 1

Od autora Primordie stiže RPG Fallen Gods

Ljubitelji oldskul avantura sigurno se sa osmehom sećaju imena Primordia, jedne od prvih hit retro avantura izašlih pod okriljlem kuće Wadjet Eye Games, koja se specijalizovala za izdavaštvo retro point&click avantura izrađenih u pogonu Adventure Game Studio.

Gejming ponedeljak 19.02. 19:50 Komentara: 0
strana 1 od 282 idi na stranu