Tamagotchi se vratio, ali ovog puta ikona iz 90-ih dolazi sa kamerom

Bandai America je lansira novi Tamagotchi Pix. U biti ostaje isti: oblik jajeta, tri dugmeta, s ciljem podizanja virtuelnog kućnog ljubimca. Prolazi kroz različite životne faze, poput izleganja iz jajeta, i zahteva pažnju - traži da ga neko nahrani ili se sa njim poigra. Nekoliko dana kasnije ipak umire, pa onda iznova.

Tehnopolis

Izvor: CNN

Četvrtak, 22.04.2021.

18:55

Tamagotchi se vratio, ali ovog puta ikona iz 90-ih dolazi sa kamerom
Foto: Profimedia

Oni koji su upoznati sa originalnom igračkom videće da je ažurirana za moderno doba. Umesto pikselizovanog crno-belog ekrana, Pix ekran je ceo u boji. A tu je i ugrađena kamera koja vam omogućava da se slikate sa svojim virtuelnim ljubimcem. Da biste nahranili svoj Tamagotchi, možete da kuvate za njega ili da mu dostavite hranu.
Foto: omeus / Shutterstock.com
Postoji i režim istraživanja, gde će se pojaviti drugi prijatelji Tamagotchija da bi obavljali aktivnosti sa vašim virtuelnim ljubimcem. Možete da zakažete "sastanke" i da se povežete sa prijateljem preko Tama koda. Ali, kao i originalna verzija, nije potrebna WiFi veza za povezivanje sa vašim Tamagotchijem. Igračka kreće u prodaju u julu za oko 60 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: