Evropa bi mogla dobiti nove preklopne telefone kompanije Oppo

Kada se pomenu preklopni telefoni, odnosno modeli sa fleksibilnim ekranom, prva kompanija na koju većina ljudi pomisli je Samsung. Međutim, prošle godine je Oppo uzdrmao tržište svojim Find N modelom, ali je on bio dostupan samo u Kini.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.08.2022.

19:00

Evropa bi mogla dobiti nove preklopne telefone kompanije Oppo
Foto: Hikari0909 / Shutterstock.com

Sada izgleda da Oppo priprema nekoliko novih modela, koji će biti naslednici originalnog Find N telefona, kojima će kompanija konkurisati Samsungu i nedavno objavljenim Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 modleima.

Prema nedavnom izveštaju, Oppo se sprema da tokom predstojeće jeseni predstavi dva preklopna telefona, čime bi Find N linija bila podeljena u dve zasebne linije (poput Galaxy Z serije).

Jedan od telefona bi mogao biti Oppo Find N Fold i on bi bio direktan naslednik prošlogodišnjeg Find N modela. Drugi bi mogao biti Find N Flip i to bi bio preklopni uređaj sličan Galaxy Z Flip4.

Prema navodima, oba telefona su registrovana kod EUIPO agencije za intelektualnu svojinu u Evropi, što znbači da postoji velika šansa da ih ovoga puta vidimo i van Kine.

O pomenutim telefonima, za sada, nema previše informacija. Očekuje se da će biti objavljeni sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipom i verovatno sposobnim kamerama. Više detalja se očekuje kada Oppo bude najavio zvanični datum objave telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: