Evropa bi mogla dobiti nove preklopne telefone kompanije Oppo

Kada se pomenu preklopni telefoni, odnosno modeli sa fleksibilnim ekranom, prva kompanija na koju većina ljudi pomisli je Samsung. Međutim, prošle godine je Oppo uzdrmao tržište svojim Find N modelom, ali je on bio dostupan samo u Kini.

Izvor: B92, Android Police
Podeli
Foto: Hikari0909 / Shutterstock.com
Foto: Hikari0909 / Shutterstock.com

Sada izgleda da Oppo priprema nekoliko novih modela, koji će biti naslednici originalnog Find N telefona, kojima će kompanija konkurisati Samsungu i nedavno objavljenim Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 modleima.

Prema nedavnom izveštaju, Oppo se sprema da tokom predstojeće jeseni predstavi dva preklopna telefona, čime bi Find N linija bila podeljena u dve zasebne linije (poput Galaxy Z serije).

Jedan od telefona bi mogao biti Oppo Find N Fold i on bi bio direktan naslednik prošlogodišnjeg Find N modela. Drugi bi mogao biti Find N Flip i to bi bio preklopni uređaj sličan Galaxy Z Flip4.

Prema navodima, oba telefona su registrovana kod EUIPO agencije za intelektualnu svojinu u Evropi, što znbači da postoji velika šansa da ih ovoga puta vidimo i van Kine.

O pomenutim telefonima, za sada, nema previše informacija. Očekuje se da će biti objavljeni sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipom i verovatno sposobnim kamerama. Više detalja se očekuje kada Oppo bude najavio zvanični datum objave telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.