Razer pravi N95 masku za lice sa RGB osvetljenjem?

Maska, koja je najavljena u januaru, dolazi pod imenom Project Hazel. Uključuje aktivne filtere u obliku diska, Chroma RGB osvetljenje, ali projekciju glasa. Maska je providna, tako da bi korisnici mogli da čitaju sa da usana jedni drugima, ali i kako bi videli znakove ili grimase koje ustima prave.

Izvor: The Verge
Podeli
Profimedia/Ferrari Press Agency
Profimedia/Ferrari Press Agency

Razer pametna maska pojavila se prvi put na CES-u 2021, sa uklonivim i izmenjivim filterima i spoljašnjošću od glatke vodootporne reciklirane plastike, otporne i na grebanje. Filteri služe i kao pojačivači glasa, zahvaljujući mikrofonima koji se u njima nalaze, tako da korisnici neće imati prigušen glas dok govore sa maskom, napominju iz kompanije.

Filteri imaju mikrofone koji pojačavaju glas i svetle u raznim bojama

Profimedia/Ferrari Press Agency
Profimedia/Ferrari Press Agency

Chroma RGB osvetljenje omogućava ventilatorima da sijaju, ali i da bacaju svetlost na vaša usta kada padne mrak, tako da sagovornici mogu da vide usta jedni drugima dok pričaju. To je pametna maska u kojoj je mnogo tehnologije, međutim Razer insistira na tome da je vrlo komforna za nošenje preko uva.

Ipak, još uvek nije poznata cena ovog proizvoda. Čeka se odobrenje američke agencije za hranu i lekove i drugih medicinskih institucija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 72 idi na stranu