Posle Iphone i sledeći android telefoni možda dolaze bez punjača

Izveštaji kažu da Apple možda neće uključiti punjač u kutije iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je poslednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

13:23

Posle Iphone i sledeći android telefoni možda dolaze bez punjača
Foto: Depositphotos/amnachphoto

Izvori iz industrije tvrde za "ET News" da Samsung razmatra da uklani adaptere za napajanje iz nekih kutija smartfona.

Južnokorejska kompanija nije donela konačnu odluku, ali promene bi mogle da budu sprovedene već sledeće godine.

Ako Samsung krene u realizaciju ovih novih planova, prvi uređaji koji budu isporučeni bez adaptera za napajanje u kutiji možda bi mogli da pripadaju vodećim linijama Galaxy S21 ili Galaxy S30 koje bi trebalo da stignu početkom 2021. godine.

Kupci ovih pametnih telefona verovatno će imati nekoliko punjača iz svojih prethodnih kupovina. Ovi kupci takođe imaju više raspoloživog dohotka, što znači da, čak i ako nemaju stari punjač, nabavka novog ne bi trebalo da predstavlja ogroman problem, piše phonearena.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: