Gejming kao na PC: Xbox One dobio miša i tastaturu VIDEO

Kompanija Razer objavila je tizer za prvi zvanični miš i tastaturu za konzolu Xbox One. Oni su zvanično u fazi razvoja, a kompanija je u kratkom video materijalu pokazala kako će ovi uređaji izgledati.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 20.12.2018.

09:07

Gejming kao na PC: Xbox One dobio miša i tastaturu VIDEO
Printscreen:YouTube/Razer

Razer-ova tastatura i miš biće predstavljeni 8. januara, prvog dana Consumer Electronic Showa. Pre pola godine Razer se udružio sa Microsoft-om, kako bi konzolu Xbox One upotpunili sa novim mišom i tastaturom, što bi moglo da ima veliki uticaj na buduće igre.

Korisnici Xboxa One konzole koja se pojavila u novembru 2013. godine, odavno traže da umesto džojstika imaju tastaturu i miša, koje su dobili su je tek krajem ove godine. Microsoft se dugo opirao toj ideji, jer su se neki fanovi plašili da će precizni pokreti miša dati drugim igračima nepoštenu prednost. Microsoft je očigledno promenio svoj stav nakon toliko vremena, ali još uvek nije poznato zašto.

Razlog za takvu odluku može biti igra "Halo Infinite" koja dolazi na desktop računare s Windows-om 10 te Xbox One konzole.

Koliko će gejmeri novca morati da izdvoje za Razer-ov miš i tastaturu, biće poznato za manje od mesec dana. Tizer na sajtu kompanije otkriva nekoliko detalja, među kojima je Xbox dugme u donjem desnom delu tastature, kao i klizno postolje za miš koje verovatno služi kada igrači drže tastaturu u krilu dok igraju igru.

Tastatura ima mehaničke tipke sa prilagodljivim pozadinskim osvetljenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: