Stižu nove AirPods slušalice

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.11.2018.

09:39

Stižu nove AirPods slušalice
Foto: Apple / Ilustracija

Na odobrenje nadograđene verzije AirPods slušalica čeka se još od prošle godine. Apple, međutim, ne želi o tome da priča, ali su objavljeni detalji u vezi sa bežičnim punjačem. Sada se iz papira koje poseduje grupa Bluetooth Special Interest otkrivaju još neki detalji.

U bazi podataka su se pojavile nove AirPods slušalice sa hardverom broj REV 1.1 (trenutna verzija je REV 1.0), i modeli pod brojevima A2031 i A2032. Ovo bi mogle biti brojke za levu i desnu slušalicu, jer se računaju kao dva zasebna bluetooth uređaja. Takođe se ispostavilo da se sada konekcija uspostavlja preko Bluetooth-a 5.0.
Printscreen / Macrumors.com
Glasine o novim AirPods slušalicama, međutim, nisu sadržale baš puno detalja. Može se naslutiti da će podržavati funkciju Hey Siri, zahvaljujući naprednijem čipu. Hey Siri funkcija je predstavljena i na uvodu u septembarskom Keynote-u.

Takođe, pomenuti bežični punjač bi mogao da bude uključen u pakovanje iako će verovatno izgledati malo drugačije u odnosu na trenutnu verziju.

Iako datum pojavljivanja AirPods 2 slušalica još uvek nije poznat, može se pretpostaviti da na njih nećemo čekati dugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: