Stiže novi Titan u Titanfall 2

Monarch Reigns je novi DLC za Titanfall 2 koji nam stiže 30. maja. Trejler za ovaj DLC očekujemo 25. maja, a do tada imamo neke informacije koje vam mogu biti zanimljive.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 24.05.2017.

21:23

Stiže novi Titan u Titanfall 2

Stiže novi Titan, Monarch. Biće Vanguard klase, srednjeg dometa, sa mogućnošću nadogradnje na samom bojištu. Piloti će moći da biraju način nadogradnje i ako budu dovoljno vešti dovedu ga do finalnog stanja, sa svim dodacima.

Monarchov dizajn je baziran na pronađenim, skoro uništenim ostacima dva druga Titana Vanguard klase, nađenih od strane IMC-a posle bitke kod Tajfuna. Iako je Vanguard klasa osmišljena od strane Milicije za oklopno izviđanje iza neprijateljskih linija, Monarch sa svojim mogućnostima opstanka i fleksibilnosti ima više operacionu ulogu. Jedna od najkorisnijih karakteristika će biti mogućnost regeneracije štita Titana upijanjem energije protivnika.

U novom DLC-u stižu dva nova Prime Titana, Ronin i Tone Prime

Stiže nova mapa, Relic, a već poznata mapa Crashsite će biti ažurirana. Relic je poligon u kome dominira nosač Odisej koji će deliti grad na dve oblasti. Onaj ko bude kontrolisao centar sa višeg terena će biti u prednosti.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: