Oukitel ima pametan sat koji izgleda prilično dobro

Ako želite vrhunski pametni sat, pripremite minimum 400 dolara, ali ukoliko vam je dovoljno da je funkcionalan i lep, onda se može naći i nešto mnogo povoljnije.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Subota, 25.07.2015.

08:30

Default images
Foto: Screenshot

Kineski Oukitel je relativno novi igrač na tržištu pametnih telefona i raznih gedžeta koji konkuriše karakteristikama i cenom. Njihov pametni sat A28 radi s iOS i Android operativnim sistemom, a dolazi uz brojne senzore i opcije.

Osim što prikazuje vreme, A28 drži do vašeg zdravlja, pa će uređaj tako, kada odete na spavanje, pratiti kvalitet sna, ako dugo sedite sat će vas upozoriti da previše sedite, podsetiće vas da morate da se protegnete, a uz sve to možete da pratite vaše sportske aktivnosti i otkucaje srca.

Oukitel se hvali da u uređaju ima isti senzor otkucaja srca kao i Appleov pametni sat, koji može precizno da meri ritam rada vašeg najvažnijeg organa.

Osim toga, pomoću A28 možete da obavljate pozive, čitate i šaljete SMS poruke, pregledate razne informacije. Kao i Apple Watch, A28 se pali tako jednim potezom ruke, tako što samo pogledate na sat.

Možete da kontrolišete i kameru na vašem smartphoneu pomoću A28 (samo za Android), i dobijate push notifikacije za Facebook, Twitter, Skype, WeChat, itd. Izvor: Zimo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: