Apple Watch stiže u Evropu uskoro?

Ažuriranje na Appleovom veb sajtu u Evropi ukazuje nam na to da će doći do ranije objave Apple Watch pametnog sata nego što je to bilo očekivano.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 03.01.2015.

21:35

Default images
Foto: www.apple.com

Ranije, evropski sajt je imao kao datum za pametni sat u formi - "stiže tokom 2015. godine". Sada je to izmenjeno i na Apple-ovom sajtu stoji - "početkom 2015. godine".

To je sada potpuno ista formulacija koja stoji i na Apple-ovom veb sajtu u SAD, i sada se zaista može smatrati da će do objave ovog pametnog sata doći uskoro.

Ipak, malo je verovatno da će Apple napraviti svoju najavu na CES 2015 sajmu, već se očekuje da to učini 14. februara kako su neke ranije glasine govorile.

Ovaj datum je za Apple bitan jer će Apple Watch biti predstavljen i kao komad nakita.

Izvor: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: