Kamera Quebee - snimajte sami sebe

Kamerama smartfona i ručnim kamerama je teško snimiti sam sebe, ali taj problem nećete imati ukoliko koristite kameru Quebee.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.12.2013.

11:16

Default images

Quebee je bežična kamera koja snima HD video. Otporna je na vodu, a smeštena je u malo kockasto kućište. Aktivira se dodirom na dugme koje se nalazi na gornjem delu kućišta.

Uz kameru dolazi i aplikacija namenjena uređajima koji koriste operativne sisteme Android i iOS. Aplikacija omogućava uvid u snimljeni materijal, kao i njegovo uploadovanje na cloud servise, Dropbox ili Google Drive. Omogućeno je i tagovanja, kao i uređivanje snimka.

Kamera je na Kickstarteru imala za cilj da prikupi 100.000 dolara, kampanja se završava za sedam dana, a do sada je prikupljeno više od polovine pomenutog iznosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: