Novčanik koji beži od kupoholičara

Novčanik Living Wallet izgleda poput običnog novčanika, ali je on itekako poseban. Radi se o novčaniku koji sprečava vlasnika da troši previše novca.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2013.

14:06

Default images

Living Wallet ima male točkove sa strane. Povezuje se sa aplikacijom "Zaim", koja je kompatibilna sa iPhoneom, iPadom i uređajima koji koriste operativni sistem Android.

Ima dva različita moda, mod za štednju i mod za potrošnju. U prvom modu novčanik izvodi trikove kako bi vam pomogao da uštedite novac te vam beži pomoću svojih malih točkova.

Ukoliko ga uhvatite, on glasno viče: "Ne, ne diraj me! Upomoć!". Ukoliko vas ni to ne zaustavi, mobilni putem aplikacije poziva vašu majku ili joj šalje email.

Ukoliko vaš račun u banci može da podnese vaše potrošačke navike, novčanik možete prebaciti na potrošački mod. Tada se čuje Betovenova muzika, kao i recitovanje naziva popularnih proizvoda na Amazonu.

Za sada nije poznato da li će se novčanik naći u prodaji i koliko će eventualno koštati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: