HTC predstavio moćni HTC ONE X+

Tajvanska kompanija HTC predstavila je svoj najnoviji smartfon pod nazivom One X+.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2012.

11:59

Default images

HTC One™ X+ je osvežena verzija nagrađivanog HTC One X pametnog telefona sa jedinstvenim HTC Sense 4+ interfejsom na Android™ Jelly Bean operativnom sistemu. HTC One X+ kombinuje upečatljiv dizajn, izuzetnu kameru i autentično audio iskustvo HTC One serije, uz poboljšane performanse, duže trajanje baterije i proširen interni kapacitet za skladištenje podataka.

„Mi podižemo HTC One X na novi nivo predstavljanjem novog HTC One X+“, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. „Naši korisnici će imati mogućnost super brzog pregledanja sadržaja, još bolju kameru i zabavno iskustvo koje zaokuplja čula uz Beats Audio.“
Uz 1,7 GHz četvorojezgarni NVIDIA® Tegra® 3 AP37 procesor i 64GB internog kapaciteta za skladištenje podataka, HTC One X+ LTE verzija je do 67% brža od HTC One X LTE-, što HTC One X+ čini najbolje ocenjenim Android telefonom na tržištu. Osmišljen da bude munjevito brz, HTC One X+ omogućava brže pregledanje Internet sadržaja, tečno igračko iskustvo i glatko renderovanje grafike, te brzo preuzimanje datoteka sa Interneta, čime se obezbeđuje korišćenje uređaja u pokretu bez ikakvog napora.

Pored bržih performansi, HTC One X+ omogućava duže korišćenje uređaja zahvaljujući bateriji od 2100 mAh, čime je ukupno vreme za pozive uvećano i do 50% (6 sati) kao i za pregledanje sadržaja na Internetu, te uživanje u vašoj omiljenoj muzici i video spotovima. Nova karakteristika uređaja HTC One™ X+ je HTC Get Started, što je nova Internet usluga koja korisnika bezbolno vodi kroz podešavanja i proces personalizacije preko programa za pretraživanje Interneta na vašem desktopu. Osmišljena da unapredi iskustvo podešavanja telefona, ova odlika obezbeđuje da korisnici izvuku maksimum iz svog novog telefona već na samom početku korišćenja. Pritiskom na dugme, korisnikov telefon će preslikati podešavanja i aplikacije koje su izabrane na Internetu. Posetite start.htc.com radi dodatnih detalja.

HTC One™ X+ će biti dostupan u Evropi i Severnoj Aziji počev od oktobra i u Južnoj Aziji od novembra 2012. godine. Za Severnu Ameriku će se dati zasebna najava u pogledu dostupnosti HTC One™ X+. Android Jelly Bean operativni sistem sa HTC™ Sense 4+ nadgradnjom interfejsa će se isporučivati na HTC One™ S i HTC One™ X uređajima počev od oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: