Siemens OpenStage

Zanimljivo rešenje na tržištu fiksnih telefona u Beogradu predstavila je kompanija Siemens Enterprise Communications. Reč je o OpenStage telefonima, koje krasi neobičaj dizajn, a najnovije tehnologije omogućavaju integraciju mobilne, fiksne i IP (internet protokol) telefonije uz inovativne komunikacione funkcije i bogat korisnički interfejs.

Podeli

Korišćenje telefona olakšava ekran u boji sa visokom rezolucijom, superiorna akustika, navigacija putem senzora (TouchGuideTM, TouchSliderTM i funkcijskih tastera), a za maksimalan konfor pri korišćenju služe lični imenik (sa slikama), screen saver, teme za radnu podlogu, korišćenje MP3 melodija i brojne druge opcije.

Kvalitet zvuka je očekivano dobar i kod hands-free funkcije, dok za konferencijske razgovore postoje posebno namenjeni mikrofoni. Radni procesi u organizaciji sigurno postaju efikasniji, s obzirom da je omogućena sinhronizacija sa kontaktima iz mobilnog telefona, kao i jednostavan i brzi pristup najvažnijim funkcijama.

OpenStage je prvi Open Communications telefon na svetu, a jedna od najvećih prednosti telefona iz ove serije je smanjenje troškova telefonskih razgovora.

strana 1 od 70 idi na stranu