Siemens OpenStage

Zanimljivo rešenje na tržištu fiksnih telefona u Beogradu predstavila je kompanija Siemens Enterprise Communications. Reč je o OpenStage telefonima, koje krasi neobičaj dizajn, a najnovije tehnologije omogućavaju integraciju mobilne, fiksne i IP (internet protokol) telefonije uz inovativne komunikacione funkcije i bogat korisnički interfejs.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2007.

08:59

Default images

Korišćenje telefona olakšava ekran u boji sa visokom rezolucijom, superiorna akustika, navigacija putem senzora (TouchGuideTM, TouchSliderTM i funkcijskih tastera), a za maksimalan konfor pri korišćenju služe lični imenik (sa slikama), screen saver, teme za radnu podlogu, korišćenje MP3 melodija i brojne druge opcije.

Kvalitet zvuka je očekivano dobar i kod hands-free funkcije, dok za konferencijske razgovore postoje posebno namenjeni mikrofoni. Radni procesi u organizaciji sigurno postaju efikasniji, s obzirom da je omogućena sinhronizacija sa kontaktima iz mobilnog telefona, kao i jednostavan i brzi pristup najvažnijim funkcijama.

OpenStage je prvi Open Communications telefon na svetu, a jedna od najvećih prednosti telefona iz ove serije je smanjenje troškova telefonskih razgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: