2020 [podcast]

Godinu u kojoj smo doživeli stotu pogledali smo u oči, kako smo jedino mogli.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2020.

08:00

2020 [podcast]

2020. posebna je i po tome što je trajala 366 dana, koliko bi najmanje minuta najverovatnije trajala ova epizoda da smo se bavili svim stvarima koje su se u njoj izdešavale. Ako vas zanima kompletna lista zbivanja možete je videti ovde, a u minutima koji slede bavimo se temama koje smo od mnogih izdvojili. Internet je izdržao, tehnologija je uspela da se nađe ljudima, no to svakako nije prošlo bez problema, ali i dilema. Apple je rešio da prodrma PC kolotečinu i verovatno zvanično započne kraj drugog lica višedecenijskoh tandema, a kraj našim mukama donelo je konačno postavljanje Srbije na listu bitnih internet tokova budući da su 2020. obeležili dolasci na naše tržište, što za promenu uopšte nije loše.

Podcast industrija nastavila je rast uprkos svemu, a u naše dvorište stigle su sve veće platforme na kojima se može sušati i naš materijal. Njega ste u 2020. slušali mnogo više nego u 2019. i na tome vam veliko hvala! Mogli ste i da vidite kako izgleda doživeti stotu, pošto smo u julu proslavili jubliej kako su nam okolnosti dozvolile.

Uz najlepše želje za 2021. zahvaljujemo se na slušanju i ove epizode, sve najbolje!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: